LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü Şampiyonluk Kupasını Aldı

LimakPort in Press
LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü Şampiyonluk Kupasını Aldı

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1'inci Lig'ini şampiyon olarak tamamlayan LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü, şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk’ün elinden aldı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1'inci Lig'inde şampiyonluğa ulaşan LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü, şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Federasyon (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk’ün elinden aldı.

İskenderun Belediyesi 1. Nolu Sosyal Tesis’te düzenlenen kupa törenine Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk, LimakPort İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü Onursal Başkanı Zübeyde Aslan, Kulüp Başkanı Anıl Abacı ve davetliler katıldı.  Bünyesinde aktif dokuz branşı barındırdıklarını anlatan LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Abacı, oyuncuların inanılmaz bir başarı sergilediğini söyledi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'ine yükselen sporcuları kutlayan TBESF Başkanı Uztürk, daha sonra Vali Yardımcısı Ölmez ile şampiyonluk kupasını verdi.

LimakPort ailesi olarak LimakPort İskenderun Engelliler Kulübü’nün başarılarının devamını dileriz..